Kirkestafet
inviterer til indsigt og debat

I slutningen af marts har menighedsrådene i Vejle Provsti taget hul på en kirkestafet,
der over de kommende år giver et solidt indblik i folkekirkearbejdet i Vejle.

- Ideen med ”Kirkestafetten” er at fortælle om det spændende, relevante og meget forskelligartede arbejde, der foregår rundt i provstiets sogne, så medlemmer såvel som ikke-medlemmer kan få et godt og grundig indblik i, hvad folkekirken er i dag, og hvordan den arbejder.

Men der vil også være fokus på den meget vigtige historie, som dagens folkekirke bygger på.
Det bliver arrangementer med både nutid, fortid og fremtid – i en blanding af intense, korte foredrag, rundvisninger og debat, forklarer Mogens Lützen, der er formand for menighedsrådet i Hover Sogn og en af initiativtagerne til projektet.

”Kirkestafetten” afløser det tidligere ”Kend dit Provsti”, et initiativ der opstod tilbage i 2007, hvor Gårslev, Gauerslund og Egtved sogne blev en del af Vejle Provsti.
Et projekt, der løb over 10 år. Det nye initiativ, ”Kirkestafetten”, forventes afviklet over en lignende årrække.

Program 2019:

Sct. Johannes kirke
Årets første kirkestafet blev holdt tirsdag den 26. marts i Sct. Johannes Kirke,

Sct. Nicolai kirke
Forårets andet arrangement foregåik tirsdag den 21. maj i Sct. Nicolai Kirke.

Nørremarkskirken
Årets tredje arrangement er fastlagt til torsdag den 12. september i Nørremarkskirken.

Hornstrup kirke vil derfor henlægge september måneds sogneaften til denne aften i Nørremarkskirken.
Der vil blive mulighed for fælles transport fra Hornstrup ca. 18.30.
Efter "Stafetten" i Nørremarkskirken drikker vi kaffe sammen.

I 2020 vil der blive yderligere en række besøg i de lokale kirker.

Det er gratis at deltage i ”Kirkestafetten”
Alle møder starter kl. 19.